Бракоробів та злочинців, які ділять бюджет у свої кишені, при новій владі у Нововолинську не буде, – Ігор Гузь

27.09.2020 / Відео, Новини

Одіозних, бракоробів та людей, які вже десятками років ділять міський бюджет у свої кишені – при владі Нововолинська не буде. Натомість керівники державних установ – шкіл та садочків, комунальних підприємств, які працюють на благо міста, залишаться на своїх посадах.

Про це в ефірі Нововолинськ LIVE заявив кандидат на посаду міського голови Нововолинська від команди «За майбутнє», ексдепутат міської ради та помічник народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус, – передає Нововолинський інформаційний портал.

За його словами, зараз у місті з подання поки що чинного мера Віктора Сапожнікова ширяться плітки про те, що нібито з приходом до влади Бориса Карпуса керівники усіх установ позбудуться своїх робочих місць, що призведе місто у стан стагнації. У такий спосіб Сапожніков та його команда хочуть залякати нововолинців та вкотре змусити їх проголосувати за багаторічного мера.

«Натомість сам Віктор Сапожніков, який вкотре вирішив балотуватися у мери, знову не пропонує нічого нового. У його передвиборчій програмі – жодної конкретної програми дій, жодної візії, жодного нового бачення розвитку міста. Відтак, сьогодні жоден мешканець Нововолинська не відчуває, що Віктор Борисович, маючи 22 роки при владі, зможе хоч цього разу зробити щось реальне та серйозне. Та найголовніше – ця людина не зможе сформувати гідну команду для творення реальних змін», – зазначив Борис Карпус.

Щоб розвіяти усі непорозуміння, які нині ширяться Нововолинськом, кандидат у мери розповів, що з його приходом до влади кадрові зміни точно будуть, і вже зараз щодо цього активно ведуться перемовини.

«Але ми не можемо назвати імен своєї команди, оскільки до виборів ще їх можуть добряче пресувати. Однак запевняємо вас, це фахівці своєї справи, експерти, люди з досвідом. Зазначимо, що не слід переживати тим нововолинцям, які працюють на совість. Адже запевняємо, що професіонали своєї справи, які нині очолюють садочки, школи, комунальні підприєства – усі вони залишаться працювати і далі. І я, і кожен мешканець міста бачить роботу, професіоналізм та порядність цих людей», – заявив Карпус.

Натомість народний депутат Ігор Гузь, який, до слова, теж працюватиме у команді Бориса Карпуса, назвав імена тих, кого при владі не буде точно.

«Це одіозні фігури, ті фігури, які Віктор Сапожніков не хоче здавати, за яких він тримається, з якими пов’язаний. Це ті люди, які наступні 5 років, у випадку перемоги чинного мера, й надалі будуть працювати у місті».

Серед них:

  • Володимир Рожелюк – вічний заступник, а нині радник міського голови.

«Це та людина, яку використовують як грушу, відправляючи на різні проблеми у місті. Та людина, яка завжди, всюди і всім каже: «Ні», «не знаю», «не чув», «не бачив», «немає грошей» і т.д.», – зауважив Ігор Гузь.

  • Не працюватиме і найбільш одіозна постать з комади Сапожнікова – це головний лікар міської лікарні Віктор Мороз.

«Ця людина сьогодні тримає у страху всіх працівників медустанови, загнала їх під плінтус, шантажує їх. Сотні та тисячі нарікань про роботу Мороза висловлюють і пацієнти. Побори, корупція, нешанобливе ставлення до людей – все, що говорять про нього», – пояснив нардеп.

  • Ще одне ім’я, місця якому не має у команді Бориса Карпуса. Це Олена Чайка – керівник ЖКО. У свої «за 70» вона має вже піти на заслужений відпочинок.

«Анатолій Гаврилюк, керівник КП «Нововолинськтеплокомуненерго». Людині, яка десятками років не вирішує проблем багатоквартирних будівників, теж не місце у нашій команді», – додав парламентар.

  • Також, за його словами, без посади залишитися й Андрій Сторонський – права рука міського голови. Людина, яка тиском, шантажем та погрозами намагається керівників всіх закладів освіти міста змусити висловлювати підтримку Сапожнікову.
  • І наостанок, Ігор Гузь назвав ім’я людини, яка не просто не повинна бути при владі, а за всі свої «добродіяння» її місце за ґратами.

«Людина, яка не працює у структурі виконкому, але є найближчим союзником пана Сапожнікова. Людина, яка чи не найбільше освоює бюджетні кошти у Нововолинську, головний бракороб не лише міста, а й, певно, усієї області, пан Анатолій Коптюк. Ця людина знає лише, як на мене, табличку ділення з міським головою, тому й мер тримає її у своїй кишені десятки років. Але цьому має настати кінець. Такі люди не просто мають залишити свої місця, а відправитися за ґрати», – підсумував нардеп.

«Усіх цих людей ми відірвемо від корупційних годівничок, які пан Сапожніков розвинув у Нововолинську за десятки років. Відтак, одіозні постаті ідуть геть, а люди, які працюють на місто, державу та на громаду, і далі залишаються працювати», – додав на завершення Ігор Гузь.

 

1 Коментар Бракоробів та злочинців, які ділять бюджет у свої кишені, при новій владі у Нововолинську не буде, – Ігор Гузь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*