Борис Карпус презентував концепцію створення рекреаційної зони довкола озера в Нововолинську

13.10.2020 / Відео, Новини

Як перетворити озеро Нововолинська на туристично привабливу місцину? Не мало й не багато, але, передусім, слід очистити озеро, розширити пляжну зону, облаштувати громадський простір та спортивну зону, а ще обов’язково встановити сучасне освітлення та камери спостереження.

Про це у студії Нововолинськ LIVE заявив кандидат на посаду міського голови Борис Карпус, презентуючи відеопроект реконструкції міського озера та паркової зони, – передає Нововолинський інформаційний портал.

«Міське озеро та паркова зона мають стати справжнім магнітом для мешканців нової Нововолинської громади», – переконаний він.

Борис Карпус повідомив, що, розробляючи цю концепцію, його команда спільно з експертами ще раз оглянула міське озеро, щоб уже на місті побачити, що нового можна там зробити.

Відтак, розпочинати роботи слід з очищення самого озера, що дозволить позбутися застояної води. Для цього також можливим є запуск свердловин, які знаходяться в районі 7-ої школи, повідомив кандидат у мери.

Також він із командою переконаний, що однозначно для хорошої зони відпочинку слід розширити і пляжну територію, а навколо всього озера покласти широку доріжку, прогулюватися якою зможуть матусі з візочками, а спортсменам буде зручно на ній бігати.

Також під час реконструкції нововолинського озера розробники концепції передбачили й облаштування великого громадського простору, де, до прикладу, зручно буде проводити не лише громадські заходи, а й різні фітнес-ранки чи заняття з йоги. Тут же, зауважує Борис Карпус, слід подбати і про дитячий майданчик.

Ще одним місцем, про який йдеться у концепції, є спортивна зона з окремими полями для футболу та волейболу. Навколо ж самого озера передбачені місточки для рибалок, а на прилеглій території – альтанки для відпочинку.

«Під час реконструкції слід поставити і сучасне освітлення та камери спостереження. Обов’язково варто також розширити територію для парковки», – додав Карпус та запросив мешканців Нововолинська до перегляду відеопроекту з реконструкції міського озера. А в коментарях закликав усіх долучитися до обговорення.

«Чекаю на ваші пропозиції та зауваження, – підсумував Карпус. – Спільно створимо гарну рекреаційну зону в Нововолинську».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*