Юнак з Любомля тренуватиметься у ФК “Волинь”

02.09.2016 / Новини, Спорт

15-річний любомльчанин Антон Сиротюк тренуватиметься в складі ФК “Волинь”. Про це сьогодні заявивив Віталій Кварцяний, головний тренер та президент луцької «Волині», президент Федерації футболу Волинської області.

У середу, 31-го серпня, у рамках  Чемпіонату області з футболу збірна команда Любомля “Рубіж” зіграла з ДЮСШ-ВІК (Володимир-Волинський). Підліток з юніорської футбольної команди “Рубіж” Антон Сиротюк показав себе як талановитого і перспективного гравця.

Селекціонери Волині помітили його у грі та запропонували приїхати в Луцьк на тренування з основним складом луцької “Волині”. Хлопець разом з тренером юнацької команди Любомля “Рубіж” Іваном Гомзою та президентом ФК “Рубіж” Андрієм Мохнюком прибув на стадіон “Підшипник”, де за вміннями Антона особисто спостерігав Віталій Кварцяний.

Після тренування Кварцяний зазначив, що бере любомльчанина в команду ФК “Волинь”, де він буде здобувати досвід професійного футболіста у складі U-19.

Нагадаємо, свого часу Віталій Кварцяний критикував, що на Любомльщині найгірша ситуація з футболом в області. Тож для нього було відрадно бачити представника молодого покоління цього району, який зможе дати гідний старт для розвитку футболу тут.

dlqyVUXWynA DMVRaLRpgjYqwMiR72aMCU

Фото з архіву групи ФК “Рубіж” у соцмережах.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*