У Любомлі відбулися змагання з армреслінгу

19.07.2016 / Новини, Спорт

Oсь уже майже півроку як у Любомлі функціонує фітнес-клуб «Троя».

За такий порівняно невеликий проміжок часу, заклад швидко набрав популярності. Дехто з нинішніх відвідувачів ходить сюди ще з моменту відкриття.

Про це пише видання “Наше життя”.

Саме приміщення має три просторі відділи, а також душ і дві переодягальні. Для того, аби розважити та заохотити до спорту більше людей, тренери клубу Юлія та В’ячеслав Ющуки. Вирішили організувати змагання з армреслінгу (настільна боротьба однією рукою, де учасники ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються покласти руку суперника на поверхню столу).

Такою ідеєю загорівся В’ячеслав, адже й сам давно цим займається. Він розповідає: «Ще будучи студентом, мені подобався цей вид спорту. Я неодноразово брав участь у змаганнях з армреслінгу. Свого часу зайняв перше місце у певній ваговій категорії, представляючи одну із семи філій університету, де я навчався». Тож, аби і місцеві наші спортсмени та спортсменки не нудьгували, тренери придбали спеціальний стіл та зібрали у дружній спор-тивній атмосфері усіх бажаючих та активних.

До змагань долучилися як любителі армреслінгу, так і новачки у цьому спорті. До речі, підтримати гарну ідею та взяти участь у змаганнях вирішив депутат міськради — Олександр Мікульський. Участь брали й ті, хто не відвідує цей клуб, але їх зацікавила ідея змагань. Валентин Веремчук, один із учасників, каже: «Загальна атмосфера дуже сподобалась, та й призи заохочують. Раніше пробував боротися лише на інтерес, але змагання — це значно цікавіше».

Надзвичайно захоплююче було спостерігати як змагаються тендітні дівчата у незвичному для них рукоборстві. Ще видовищнішим була зустріч за столом справжніх мускулистих чоловіків. Інтриги додавало те, що організатори вирішили останні, вирішальні двобої, перенести на кінець змагань. Загалом усе розпочалося із жеребкування, так учасники визначили своїх конкурентів, тому тут роль відігравала й удача спортсменів. Категорії, підрахунки, усмішки та мокрі спини і ось уже відомі імена переможців.

Отож, кращими серед п’яти учасниць змагань стали: Руслана Стрелюк, яка зайняла перше місце, друге — Ірина Кащенюк, третє — Мар’яна Шевчук. Серед хлопців, а їх було семеро, першість завоював Іван Солом’янюк, друге та третє Валентин Веремчук і Петро Глущук відповідно.

Призери отримали грамоти, а також знижки на абонемент у фітнес-клуб «Троя» — за друге місце мінус 50%, за третє мінус 30%. За першість учасники отримали безкоштовний абонемент, тут він коштує 225 грн. за вечірній та 200 за денний.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*