На Любомльщині триває Міжнародний чемпіонат з волейболу

16.07.2016 / Новини, Спорт

На Любомльщині у селі Згорани триває Міжнародний чемпіонат з волейболу. 

Нагадаємо, 15-17-го липня на Згоранському озері села Згорани, що в Любомльському районі, відбувається обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. У змаганнях беруть участь 24 команди у різних вікових категоріях.

_DSC0035Окрім команд з Волинської області (команди м. Луцьк, м. Ковель, м. Нововолинськ, смт Шацьк, смт Стара Вижівка) на фестиваль завітали гості з Рівенщини (команда смт Млинів та м. Вараш), Львівської області (команди м. Львів та м. Червоноград) та з Тернополя.

У п’ятницю, 15-го липня, матчі з волейболу провели жінки. Сьогодні, у суботу, перед початком змагань серед чоловіків нагородили жінок-переможців. Першість взяли представниці зі Львова.

_DSC0042 _DSC0048Нагороджувати до Згоран приїхали Микола Пархомук, голова Любомльської райдержадміністрації, Юрій Гупало, депутат обласної ради,  та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

_DSC0039Чемпіонат відбуватиметься ще сьогодні серед чоловіків різних вікових категорій, а завтра буде фінал та нагородження.

_DSC0073 _DSC0081IMG_9654 IMG_9666 IMG_9668 IMG_9669Між іншим, Чемпіонат з волейболу відбувається паралельно з Міжнародним фестивалем “FEST Like”, який теж відбувається на березі Великого Згоранського озера. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*