Жителям Шацького району вкотре нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

23.03.2017 / Новини

21-го березня рятувальники Шацького Управління ДСНС України у Волинській області здійснили профілактичні рейди у селах Пульмо, Вільшанка, Кошари та Залісся Пульмівської сільської ради.

Про це інформує сайт волинських вогнеборців.

Спілкуючись з громадянами у багатодітних сім’ях, працівники ДСНС основну увагу приділили роз’ясненню правил безпеки в побуті. Батькам рятувальники наголосили: не дозволяти малечі самостійно користуватися сірниками, розпалювати пічку та вмикати електричні пристрої в розетку, адже невинні дитячі пустощі з вогнем можуть призвести до виникнення пожежі.

Окрім цього, під час рейдів місцевим жителям рятувальники нагадували про небезпеку спалювання сухої трави та сміття на подвір’ях. Пояснювали, що вогонь, розведений поблизу будівель, може перекинутися на житлові споруди й знищити їх, тому навесні під час господарських робіт людям слід бути дуже обережними, щоб прибирання присадибних ділянок не призвело до пожежі.

Аби громадяни дотримувалися основ безпеки і їх пригадали якомога більше осіб, працівники Служби порятунку розмістили тематичні плакати із правилами пожежної безпеки у місцях з масовим перебуванням людей.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*