Житель Любомльщини доставляв компонент, що використовують для підсилення дії психотропної речовини (ФОТО)

30.03.2017 / Новини

Ковельські поліцейські на гарячому затримали 28-річного місцевого мешканця, який торгував синтетичними наркотиками.

Ковельчанина затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

Як встановили правоохоронці, молодий чоловік протягом тривалого часу розповсюджував психотропну речовину – бупренорфін. Товар він реалізовував наркозалежним, а також вживав сам.

Під час проведення оперативних заходів поліцейські затримали збувача та 30-річного покупця наркотику. Окрім цього, до рук правоохоронців потрапив і 43-річний житель Любомльського району, який доставляв компонент, що використовують для підсилення дії психотропної речовини.

У результаті проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи оперативники вилучили субітекс, канабіс, прекурсори, крадені речі, бурштин, і гроші, здобуті злочинним шляхом.

«Наразі, продавця наркотиків затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання», – повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Вилучені речовини слідчі направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*