Жителів Шацького та Любомльського районів просять стати благодійниками

13.03.2017 / Новини

З 20-го березня по 20-те квітня на території області відбуватиметься Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, під час якого здійснюватимуть зібр коштів, продуктів та речей  для немічних і хворих. По районах діятимуть спеціальні пункти прийому.

Захід буде проходити під гаслом “Забезпечуючи найголовніше”.

Його мета привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення – внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД та туберкульоз, а також формування громадської думки на користь милосердя.

Під час проведення Всеукраїнського місячника, обласна, районні і міські організації Товариства Червоного Хреста України здійснюватимуть збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, шкільного приладдя, іграшок, надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Обласна, районні і міські організації Товариства запрошують всіх до співпраці.

Зібрані кошти, речі, продукти – будуть адресною допомогою, допоможуть поліпшити їм життя.

СПОДІВАЄМОСЬ НА ВАШУ ДОБРОЧИННІСТЬ

Банківські реквізити:   р/р 26004000002733

                                           МФО 300023

                                           ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ

                                           Код 02940115

Адреса:                            43025, м. Луцьк, вул. Степана Бандери,5

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*