Жителів Шацького району застерігають від “п’яного” кермування

18.12.2017 / Новини

За останні вихідні дні працівниками Шацького відділення поліції складено 20 протоколів про адміністративні правопорушення, левова частка з яких – за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє Шацьке відділення поліції на своїй сторінці у Facebook.

Серед правопорушень зафіксовано випадок керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

«У зв’язку з наближенням новорічних свят нагадуємо водіям: керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі від шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами (від 10 200 грн.)

Тому радимо жителям Шацького району та гостям нашого краю під час святкування не зловживати спиртними напоями, а у разі вживання, задля власної безпеки та безпеки оточуючих, не сідати за кермо транспортних засобів», – нагадують у поліції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*