Жителів Шацького району найбільше хвилюють земельні питання, виплати соціальних допомог та маршрутні перевезення

16.01.2018 / Новини

У Шацькій районній раді здійснюється системна робота щодо забезпечення кваліфікованого прийому громадян та своєчасного розгляду звернень.

Про це інформують у Шацькій районній раді.

За період з 1-го січня 2017 року по 31-ше грудня 2017-го до Шацької районної ради надійшло 11 письмових звернень громадян, на особистому прийомі у голови побувало 80 осіб, запитів на отримання публічної інформації надійшло 12.

В переважній більшості випадків громадяни піднімають питання виділення земельних ділянок, виплати соціальних допомоги, маршрутні перевезення, надання правової та матеріальної допомоги, турбують питання стану доріг, вивезення сміття, завищених цін, ціни на прийом молока, високі тарифи та незрозумілі суми на електроенергію, реорганізація шкіл, ремонт комунальних закладів тощо.

Облік особистого прийому громадян головою ведеться у окремому журналі особистого прийому громадян, а звернення громадян реєструються у журналі реєстрації заяв та скарг згідно «Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації ”.

Всі звернення формуються у справи і зберігаються у окремих папках.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*