Жителів Любомльщини найбільше турбують питання ремонту доріг та транспортного сполучення (ФОТО)

07.09.2017 / Новини

6-го вересня перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук провів особистий виїзний прийом громадян у двох селах району – Радехів та Олеськ Вишнівської сільської ради.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Жителями сільських рад було порушено ряд важливих питань життєдіяльності територіальних громад, зокрема: щодо закінчення ремонту дороги в селі Олеськ по вулиці Лесі Українки, про маршрутне сполучення на ділянці дороги Любомль – Володимир – Волинський, перекриття даху в сільському будинку культури села Радехів.

В рамках виїзного прийому Олександр Герасимчук разом з виконуючим обов’язки старости сіл Олеськ та Глинянка Вишнівської сільської ради Андрієм Ягодинцем оглянули заклади соціальної сфери.

Зокрема, оглянули лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини села Олеськ, Олеську загальноосвітню школу І-ІІІ ст., дошкільний навчальний заклад загального розвитку, Глинянську загальноосвітню школу І ступеня поцікавився проблемами, які виникають під час роботи, посадовець поспілкувався з працівниками даних закладів.

Під час особистого прийому перший заступник голови райдержадміністрації разом з працівниками сільських рад обговорили багато інших питань та перспективи розвитку сільських території.

За результатами виїзного прийому на звернення громадянам було надано роз’яснення, інші взято на особистий контроль для подальшого вивчення і вирішення.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*