Жителів Любомльщини просять допомогти землячці врятувати зір

30.10.2019 / Новини

Жителів Любомльського району просять допомогти врятувати жінці зір:  терміново (до 4 листопада) необхідно зібрати 35 тисяч гривень. Для Ірини Шаламай та її родини в такі короткі терміни ця сума не є посильною.

“Сьогодні прояву нашого добра потребує Людина, яка в біді. Дехто знає її як Шаламай Іра, а я знаю як Стернік Іру, бо вона сестра моєї однокласниці. У Іри завжди були проблеми з зором. Але на сьогоднішній день, вона має загрозу лишитися сліпою назавжди…. Я навіть уявити не можу – як можна жити в цілковитій темряві….”, – написала у соцмережах волонтерка Катерина Мокренко.

Для того, щоб зберегти зір, Ірині терміново потрібно зробити операцію вже 4 листопада. Вартість операції — 35 тисяч гривень.

“Часу дуже мало… Ірина сім’я живе досить скромно, тому для неї це Дуже велика сума….А для нас з вами разом взятих?…Раптом один -два рази відмовити собі в улюблених смаколиках… Чесно скажу – Іра навіть не надіється на Нашу допомогу. Вона у величезній розгубленості, і не знає що робити… Я зараз питаю у Вас, мої хороші, рідні – можу я ще раз розраховувати на Вашу допомогу Ірі?  Будь ласка, не будьмо байдужі до чужої біди. Я впевнена, кожна Ваша добра справа повернеться до Вас ВЕЛИЧЕЗНИМИ БЛАГОСЛОВЕННЯМИ”, – додала Катерина Мокренко.

Кому не байдужа доля Ірини, просять надсилати кошти на  номер рахунку 5168 7573 5816 5019

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*