Жителям Нововолинська не доносять запрошення на вибори: хто зацікавлений в низькій явці виборців

16.10.2020 / Новини

Далеко не всі мешканці Нововолинська отримали запрошення на вибори. А все тому, що комусь із виборчої комісії лінь рознести їх квартирами.

Про це у блозі на БУГУ повідомив відомий у місті екоактивіст, кандидат у депутати міської ради від команди “За майбутнє” Віктор Степюк, – передає Нововолинський інформаційний портал.

“Виходжу я на вулицю зранку в день Покрови і бачу, що у під’їзді валяються… запрошення на вибори. Хтось із ДВК вирішив прошлангувати і не пройтись по квартирам. В тому числі лежали і запрошення на мою родину. І це в той час, коли в ході обходів будинків, агітуючи населення за себе, неодноразово чув скарги, що запрошень не принесли.

Чув і питання про те, чи можна взагалі йти на дільницю, якщо нема ніякого повідомлення. Частина людей так і думає, що не можна. Цікаво, хто ж тоді зацікавлений у тому, аби на вибори прийшли не всі?” – коментує ситуацію Віктор Степюк.

Так, за його словами, ситуація дуже нагадує попередні вибори міського голови, які відзначились дуже низькою явкою виборців. Тоді вкотре перемогу отримав Віктор Сапожніков, за якого проголосували 50,78% виборців. Але екоактивіст зауважує, що це всього лише 8695 голосів нововолинців.

“Ловите масштаб? В місті, де живе півсотні тисяч людей, з них за сорок тисяч виборців, а на вибори прийшло щось більше 17 тисячі людей?! Уявляєте?” – коментує він та нагадує, що коли мешканці міста обурюються бездіяльністю чинної влади, то їм слід пам’ятати, що Сапожнікова не прислали марсіани.

“І це правда. Тому що поки ви всі сиділи вдома і чекали якогось дива, хтось проголосував вкотре за діючого мера і дав йому можливість ще 5 років робити наше життя нестерпним. Поки ви смажили шашлики, більш свідомими громадянами приймалось рішення, яким шляхом піде Нововолинськ”, – наголошує Віктор Степюк і звертається до усіх мешканців Нововолинська бути свідомими та йти на вибори 25 жовтня і самим вирішувати, у якому місті жити далі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*