Жителі Острів’я просять врегулювати ситуацію з незаконною вирубкою дерев

28.03.2018 / Новини

Під час виїзного прийому на території Піщанської сільської ради голова районної ради Сергій Карпук побував у найменшому з сіл громади.

Про це інформують у Шацькій райраді.

В селі Острів‘я жителі попросили врегулювати ситуацію з незаконно вирізаними деревами на ділянці біля села. Голова районної ради разом з місцевими оглянув територію, про яке розповідали острів’янці.

Ділянка розташована між межами села і володіннями Шацького національного природного парку, землі є власністю держави, належать до управління Держгеокадастру.

Неозброєним оком видно пеньки з-під вільхи. Проте, самих стовбурів уже немає, залишилися недбало розкидані обрізані гілки та не почищені чагарники.

Це питання було розглянуто на засіданні постійної комісії районної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, лісового господарства, державності, законності та правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, а також підготовлено звернення до відповідних служб з проханням відреагувати на ситуацію, що склалася та повідомити районну раду про результати розгляду та вжитті заходи.

Голова районної ради відвідав школу І-ІІ ступеня села Острів’я. Неприємно вразила купа сміття позаду школи. На жаль, директор в цей час перебував на курсах підвищення кваліфікації, тож не міг пояснити ситуації.

Помітним з вулиці є дірки в даху школи та не завершена робота по заміні вікон. Ці питання будуть доведенні начальнику районного відділу освіти для відповідного реагування.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*