Жителі Любомльського і Шацького районів можуть отримати юридичну допомогу через інтернет

15.03.2016 / Новини

У липні минулого року у Волинській області розпочали свою роботу три місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, метою яких є надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним категоріям населення (інвалідам, малозабезпеченим особам, дітям-сиротам, учасникам бойових дій, у тому числі учасникам АТО, тощо). Про це інформує прес-служба центру.

Для більшої комфортності громадян, місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги постійно вводять низку сервісів. Наприклад, віднедавна отримати консультацію або роз’яснення з правових питань волиняни можуть дистанційно.

Сконтактувати з працівниками Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна через мережу Інтернет за допомогою комп’ютерної програми Skype, яка дає можливість здійснювати безкоштовні відео та аудіо дзвінки. Звісно, не кожна людина має можливість доступу до мережі Інтернет у власній оселі. Тому Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги активно налагоджують співпрацю з районними бібліотечними системами з метою створення так званих бібліомостів.

Звернутися до Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД можна за Skype-профілем: volodymyr-volynskyy.legalaid з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 години.

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 44702, Волинська обл., м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19 Контактні телефони: (03342) 38011, 38016 або через головних спеціалістів Регіонального центру за номером: 78-79-96, E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.gov.ua

Юрисдикція Володимир-Волинського місцевого центру: м. Володимир-Волинський, Володимир-Волинський район, Горохівський район, Іваничівський район, Локачинський район, Любомльський район, Шацький район.

Джерело

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*