Житель Затишшя скаржиться на аварійну електроопору у власному дворі

21.03.2019 / Новини

12-го березня голова Шацької районної ради Сергій Карпук провів виїзний прийом громадян на території Піщанської сільської ради.Також участь взяв Олександр Бакун, Піщанський сільський голова.

Під час прийому керівник відвідав установи комунальної власності районної ради та зустрівся з мешканцями сіл сільської ради для обговорення проблемних питань, – інформує прес-служба райради.

На одному з минулих виїзних прийомів затишці повідомили про аварійну електроопору біля ФАПу, тому від Шацької районної ради до Любомльської філії було підготовлено звернення щодо даного питання. Нині електроопору в с.Затишшя замінили. Житель цього ж села звернувся з подібним проханням, але аварійна електроопора знаходиться просто в дворі.

Також піднімали питання роботи “Волиньобленерго”. Зокрема, це стосується подання показників лічильника для оплати за використану електроенергію. Люди, не є активними користувачами Інтернету, а телефоном передати показники складно, адже в перші чила місяця гаряча лінія “Волиньобленерго” перевантажена.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*