Журналісти КОРДОНу розшукали кандидатів на голову Шацької об’єднаної громади (відео)

25.03.2016 / Відео, Новини

Якщо кандидати на голову Шацької об’єднаної територіальної громади не можуть прибути до нас на студію, то журналісти КОРДОНу йдуть шукати їх на місцях. Люди мають знати тих, серед кого будуть обирати.

Хоча ми не застали на робочому місці одного з кандидатів – першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Сергія Сидорука, однак натрапили на нього на вулицях районного центру.

Селищний голова Шацька Сергій Віннічук на момент нашого візиту перебував у селі Гаївка на санаторій “Лісова пісня”, де відбувалась зустріч із делегацією з Білорусі. Ми дочекались його повернення в селище.

Кілька кілометрів пішки до села Самійличів не злякали журналістські ноги. Там ми зустрілись з очільником населеного пункту Олександром Куськом, котрий також є кандидатом на голову Шацької ОТГ.

У цьому ж селі натрапили й на ще одного кандидата — підприємця Анатолія Полінкевича.

Усі четверо кандидатів радо відповіли на наші запитання.

На жаль, нам не вдалось ані зв’язатись, ані натрапити на кандидата Леоніда Кислюка.

На вулицях Шацька журналісти КОРДОНу також поспілкувались про вибори, що відбудуться 27-го березня, з пересічними громадянами.

Читайте також:

1 Коментар Журналісти КОРДОНу розшукали кандидатів на голову Шацької об’єднаної громади (відео)

  1. Якби я пройшла кілька км. у спідниці, то запитала б про доходи))). І попросила б, щоб підвіз назад). Так би й транспорт заодно подивилась. + Хай би ще свої хороми показав))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*