Жорстоке вбивство жінки розкрили поліцейські у Луцьку за добу

08.03.2016 / Новини

У суботу, 5-го березня, ввечері в квартирі на вулиці Володимирській у Луцьку правоохоронці знайшли мертвою 40-річну господарку помешкання. Вбивця перерізав їй туристичним ножем горло, наніс ножові удари по тулубу та втік, інсценувавши пограбуванняЗлочинця поліція затримала менше ніж за добу.

Правоохоронці з’ясували, що трагедія сталася у суботу вранці о 4-й годині. Вони встановили, що вбивство міг скоїти 39-річний чоловік загиблої. Йогораніше вже притягували до відповідальності за крадіжки. Підозрюваногозатримали під ранок наступного дня в будинку його родичів.

«Затриманому оголосили про підозру в скоєнні кримінальногоправопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство)Кримінального кодексу України. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти роківпозбавлення волі. Нині вирішується питання щодо обрання запобіжногозаходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олександр Карпук,заступник начальника Луцького відділу поліції Головного управлінняНаціональної поліції у Волинській області.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*