Згорани: до місцевої команди юних інспекторів руху навідалися луцькі патрульні (ФОТО)

09.10.2017 / Новини

Днями луцькі патрульні відвідали у селі Згорани Любомльського району команду, яка представляла Волинську область на Всеукраїнських змаганнях загонів юних інспекторів руху-2017.

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька на своїй сторінці у Facebook.

Змагання відбулись на початку вересня в Одесі, команду супроводжувала тимчасовий виконувач обов’язків інспектора зі зв’язків з громадськістю, лейтенант поліції Ольга Шмігель.

Команда «Драйв» показувала хороші результати на всіх етапах та зайняла 10 місце серед 22 учасників зі всієї України.

Патрульні подякували дітям за гарні виступи, активність, старання й за ті зусилля, яких вони доклали при підготовці до змагань.

У школі вони поспілкувались з учнями про безпеку: нагадували про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливу увагу звертали на використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби та на перехід проїжджої частини у встановлених місцях.

Учасникам команди та іншим школярам роздали сувенірні кепки, магніти та книжечки.

Приємно, що вчительський колектив Згоранської школи активно долучається до підготовки змагань. Зокрема, керівник команди, заступник директора з виховної роботи Ганна Пархомчук вже багато років готує команди, підтримує та хвилюється за кожен виступ.

Патрульні дякують колективу Згоранської школи – за щиру зустріч, гарні виступи дітей і за приємний сюрприз-подарунок торт!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*