“Згоранська варта-2016”: запеклі футбольні поєдинки між командами трьох районів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31.07.2016 / Новини, Спорт

На березі Великого Згоранського озера два дні відбувався щорічний національно-патріотичний табір «Згоранська варта-2016».

У суботу та неділю, 30-31 липня, з ініціативи Любомльської районної організації ВО «Свобода», як і годиться кожного року, на березі Великого Згоранського озера збиралися представники фракції з усієї області.

У наметовому містечку у Згоранах нема де яблуку впасти: тут зібрались учасники табору з різних куточків Волині.

_DSC0089 _DSC0103

Учора, у суботу, відбулось офіційне покладання квітів до пам’ятника героям УПА. На заході був присутній перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.

У неділю, відбулись переважно спортивні заходи. Ще з самого ранку учасники змагались у вмінні гарної риболовлі. Із улову приготували смачну юшку, якою пригощали усіх.

Пізніше жінки показували свою майстерність у стрибках у мішку. Після цього відбувся турнір з міні-футболу серед чоловіків з Любомльського, Ратнівського та Ковельського районів. Спортивні заходи продовжили перетягуванням канату, підйомом гирі та іншими видами змагань.

Матчі закінчились з такими результатами:

Ратнівський район – Ковельський район 3:2

Любомльський район – Ратнівський район 2:0

Любомльський район – Ковельський район 1:1

Про футбольні протистояння між командами з трьох районів наш фоторепортаж.

_DSC0074 _DSC0091 _DSC0092 _DSC0097 _DSC0099 _DSC0106 _DSC0107 _DSC0109

Національно-патріотичний табір “Згоранська варта” відбувається кожного року, але такої атмосфери та настрою як цьогоріч, зазначають організатори, ще не було. Й справді, подібні заходи гуртують, знайомлять ближче та підтримують теплі стосунки між волинянами.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*