ЖК «Княжий»: комфортне, зручне та доступне житло у Любомлі*

08.08.2019 / Відео, Новини

У Любомлі завершили будівництво сучасного житловго комплексу “Княжий”. Забудовники запевняють, що його стійкості можуть позаздрити інші теперішні новобудови. Тут не лише комфортабельні квартири, утеплені енергозберігаючими технологіями, але й затишне подвір’я, хороша інфраструктура.

Любомль – місто з багатовіковою історією та  з географічно вигідним розташуванням. Однак за останні 30 років, у населеному пункті не будувався жоден багатоквартирний будинок, тобто відсутній розвиток будівництва такого житла. Це є проблемою, адже молодь хоче сучасне, комфортабельне помешкання.

Більшість квартир на ринку нерухомості у Любомлі — це «сталінки», «хрущовки», старі будинки, майже всі вони знаходяться в аварійних, не придатних для проживання станах, без надійного та безпечного опалення.

У 2019 році в місті повністю завершили спорудження житлового комплексу «Княжий» — відбудованого будинку, стійкості якого можуть позаздрити теперішні новобудови. Побудований був ще за часів Польщі.

Стіни у будівлі настільки міцні, що забудовники прийняли рішення зробити монолітне перекриття. Будівельники додатково звели третій поверх та удосконалили житлову споруду.

Свого часу на місці цієї новобудови було хірургічне відділення лікарні, яке повністю перебудувалося, як ззовні, так і всередині.

З цієї будівлі вивезли все: підлогу, те що було під нею, внутрішні стіни-перегородки, перекриття, сходи, вікна, покрівлю, навіть штукатурку всю зняли, фасадне оздоблення, ґрунт… Тобто, лишився тільки каркас. Завдяки цьому новозбудований будинок не має нічого спільного з колишньою лікарнею.

Житловий комплекс «Княжий» утеплений енергозберігаючими технологіями, зроблений також підігрів підлоги, який регулюється. Встановлене індивідуальне електричне опалення, є власні лічильники на воду та електроенергію.

Забудовники потурбувалися про безпеку та комфорт майбутніх мешканців квартир: є кодові замки на вході до кожного під’їзду, броньовані, протизламні двері, 5-камерні енергозберігаючі вікна, відеонагляд, освітлення та огорожа території.

Планування квартир доволі комфортабельне. Підведені усі комунікації (світло, вода, центральна каналізація, інтернет у кожній квартирі).

На подвір’ї розташувався дитячий майданчик, власний господарський блок для велосипедів, візочків і т.д., асфальтований доїзд та паркувальне місце для кожного господаря квартири.

ЖК «Княжий», розташований в центрі міста, тому має прекрасну інфраструктуру. Поруч школа, гімназія, дитячий садок, ринок, аптека, кафе, стадіон. Одним словом все під «боком».

Між іншим, нещодавно священники міста провели обряд освячення кожної квартири.

Інвестори пропонують доступні ціни з можливістю безвідсоткового розтермінування.

“Звертайтесь, будемо раді допомогти. ЖК «КНЯЖИЙ» — №1 ПО КОМФОРТУ У МІСТІ ЛЮБОМЛЬ. Наші контакти: 050-270-75-07, 097-210-61-86“, – повідомляють забудовники.

*–реклама

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*