Жінка, яка перевозила в Любомлі 5000 пачок безакцизних сигарет, заплатить штраф 170 гривень

09.04.2020 / Новини

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Головним управлінням ДФС у Волинській області протокол про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, яка незаконно перевозила сигарети.

Про це йдеться в постанові суду, – передає Район Любомль.

Нагадаємо, 11 березня близько 23:00 наряд групи реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції під час патрулювання міста по вулиці Завальській за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Audi» A6 під керуванням 38-річної місцевої жительки.

Під час візуального огляду транспортного засобу в салоні було виявили коробки, у яких знаходилися безакцизні тютюнові вироби білоруського виробництва в кількості п’ять тисяч пачок цигарок. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а також працівників ДФС.

На розгляд справи жінка не з`явилася, хоча про дату та місце розгляду була належним чином повідомлена. Заяв чи клопотань щодо змісту протоколу та процедури його розгляду не подала.

Суд визнав жінку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.1772 КУпАП, і наклав на неї стягнення у вигляді штрафу в розмірі 170 гривень з конфіскацією в дохід держави 5000 пачок тютюнових виробів Гроденської табачної фабрики «Неман» марки «Фест Червоний», без марок акцизного податку встановленого зразка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*