У Любомлі обрали тимчасового голову земельної комісії (відео)

20.07.2016 / Новини

Земельна комісія могла й не відбутися, бо ще на попередньому сесійному засіданні міської ради депутат Анатолій Жолоб повідомив, що не буде більше її очолювати.

Про це інформує “Район.Любомль”.

У понеділок, 18 липня, у кабінеті землевпорядника розпочала роботу земельна комісія міської ради без постійного свого голови. Лише через півгодини прибув Анатолій Жолоб.

Він розповів депутатам, що написав заяву про складання повноважень голови комісії та пояснив, чому це зробив.


Не взяли участь у роботі його заступник Микола Шлапа та секретар Роман Строцюк, якому, до речі, неодноразово вже погрожували, вчиняли розбійні напади на приватний будинок.

«Найймовірніше це пов’язано із його депутатською діяльністю, – зауважив Анатолій Жолоб. – Усе йде до того, що Роман таки складе свої депутатські повноваження. Для нього головне, як і для кожного з нас, – безпека сім’ї».

Та все ж таки депутати вирішили організувати роботу земельної комісії. Тимчасовим головою було обрано Василя Кравчука.

Весь день працювала комісія. Вислухала з десяток заявників, кожен із них по-своєму аргументував, чому саме йому депутати мають виділити земельну ділянку.

Одноголосно члени земельної комісії задовольнили заяву Юлії Клейзун. Адже вона з чоловіком і трьома дітьми проживають у будинку зі свекрухою та ще двома сім’ями.

Один із заявників навіть із адвокатом на комісію прийшов.

Були й молоді сім’ї, які дійсно хочуть будуватися і мають на це кошти.

В кінці робочого дня депутати вирішили продовжити засідання наступного дня. Адже залишилося ще багато нерозглянутих заяв та виїздів на земельні ділянки. Все це потрібно встигнути зробити до 20 липня, бо на 11 годину заплановано сесію міської ради, на якій земельна комісія має обґрунтовано пояснити, кому і чому потрібно виділити земельні ділянки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*