Зеленський призначив заступників голови Прикордонної служби

09.09.2019 / Новини

Президент Володимир Зеленський призначив першого заступника і заступника голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнека.

Про це йдеться в указах №673/2019 і №674/2019, передає Українська правда.

Першим заступником голови ДПСУ став Володимир Нікіфоренко.

Раніше Нікіфоренко працював в адміністрації ДПСУ на посаді заступника начальника управління соціально-гуманітарного забезпечення та психологічної роботи – начальника відділу.

Заступником очільника відомства призначений Вадим Ченчик.

Працював помічником начальника регіонального управління з міжнародного співробітництва у Східному регіональному управлінні ДПСУ.

Нагадаємо, 6 серпня Зеленський звільнив з посади першого заступника та заступника голови Державної прикордонної служби Юрія Гриська та Артура Пімєнова.

Прикордонників призначав на посади п’ятий президент Петро Порошенко. Греська призначили на посаду у 2019 році, а Пімєнова у грудні 2018 року.

Передісторія:

  • 31 травня Зеленський звільнив генерала армії Петра Цигикала з посади голови Державної прикордонної служби. 14 червня призначив на цю посаду Сергія Дейнека.
  • Дейнеко був начальником Луганського прикордонного загону до нового призначення, як свідчить електронна декларація, працював заступником директора Департаменту оперативної діяльності в Адміністрації Державної прикордонної служби.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*