Завищення обсягів і вартості робіт: як просувається кримінальна справа щодо Нововолинського стадіону

17.10.2020 / Новини

Хід розслідування щодо службової недбалості посадових осіб, які прийняли та підписали без перевірки акти виконаних будівельних робіт на СОК «Шахтар» у Нововолинську перебуває на контролі в обласній прокуратурі.

Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, після звернення Гузя до правоохоронних органів щодо можливих зловживань під час будівництва стадіону розпочали перевірку. Поліція Нововолинська відкрила кримінальну справу.

Волинська обласна прокуратура у відповіді на звернення нардепа, яку надали виданню, зазначила, що відкрито кримінальне провадження. Хід досудового розслідування перебуває на контролі обласної прокуратури.

Щодо відкритого кримінального провадження поліція Нововолинська повідомила, що посадові особи виконкому Нововолинської міської ради внаслідок службової недбалості, тобто неналежного виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, не вжили заходів щодо перевірки на відповідність фактичним обсягам та вартості виконання робіт з капітального ремонту трибун та бігових доріжок СОКу Шахтар, внаслідок чого попри штучне завищення обсягів і вартості робіт посадові особи прийняли та підписали без перевірки акти приймання виконаних будівельних робіт, що призвело до завищення вартості виконаних робіт внаслідок чого територіальній громаді міста Нововолинська спричинено істотну шкоду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*