Завдяки депутату Луцької міської ради на Світязі відбулось незабутнє свято (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15.07.2016 / Новини

Нещодавно, 12-го липня, Світязь гучно відгуляв День села: святковий концерт, фаєр-шоу та запальна музика луцького діджея створювали атмосферу незабутнього дійства.

Організацію свята на себе взяла Світязька сільська рада, допоміг Шацький національний природний парк. Сучасну сцену на березі Світязя встановили за кошти приватного підприємця та депутата Луцької міської ради Петра Нестерука, власника маєтку “NESTER-House”. Також депутат посприяв якісному озвученню усього, що відбувалось на сцені.

Святковий концерт підготували працівники Світязького сільського будинку культури. Виступити на такому заході погодились народний фольклорний гурт “Молодички” та народний ансамбль “Лісова пісня”.

_DSC0165_DSC0208

Представники народного депутата Степана Івахіва вручили подарунки найстаршій жительці Світязької сільської ради та багатодітній матері, у якої 12-ро дітей.

Цьогоріч День села Світязя відбулось на найвищому рівні за всі роки незалежної України. Позитивними враженнями від такого гуляння ділились від наймолодшого до найстаршого – усі в один голос говорили про масштабність та неабияку атмосферу на святі. І це все завдяки депутату Луцької міськради Петру Нестеруку.

_DSC0185 _DSC0189 _DSC0202

Між іншим, Петро Нестерук – власник маєтку “NESTER-House”, у якому кожен зможе насолодитись відпочинком. Оздоровчі чани, масаж, комфортні номери, смачна кухня – все це для вдалого та активного відпочинку на березі Світязя.

d9220f6f93d0348ae0ccef0a6b24d3051412088888

До речі, прекрасна музика діджея з Луцька буде на Міжнародному фестивалі “FEST Like”.

Головне фото взято з сайту “Район. Шацьк”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*