“Заважають працювати”, – Кватирко про обшуки у волинських лісівників (ФОТО)

20.02.2017 / Новини

Луцьк стає центром проведення обшуків. Вслід за обласною радою, люди в масках навідалися до приміщення Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

Про це у понеділок, 20 лютого, “Конкуренту” стало відомо з власних джерел.

Для того, щоб пересвідчитися у правдивості інформації, журналісти прибули на місце події, де побачили кількох бійців Нацполіції та в повному спорядженні. В приміщення нікого не пускали пояснюючи це тим, що Департамент державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України проводить слідчі дії.

Намагався потрапити в середину екс-депутат Волинської обласної ради Володимир Латковський, який нині займається підприємницькою діяльністю пов’язаною з вирубкою лісу.

“Не дають людям працювати. Людина реально хоче щось робити, а вони заважають”, – колишній обранець громади.

Згодом, прес-секретар лісників Світлана Думська повідомила, що слідчі Управління захисту економіку у Волинській області під керівництвом прокуратури області опрацьовують матеріали в рамках кримінального провадження, порушеного за фактом начебто незаконного використання ДП “Ковельське ЛГ” земельних ділянок, які нібито належать до території військового полігону Повурськ.

Через дві години з початку обшуків, кілька слів журналістам сказав і начальник управлінняОлександр Кватирко.

“Вилучають документи по військових лісах. По суті, крім того, що заважають працювати, більше не роблять”, – зауважив керівник.

Читайте також:

3 Коментарів “Заважають працювати”, – Кватирко про обшуки у волинських лісівників (ФОТО)

  1. Латковький там не випадково, його автомобідь -фура 7.02.2017 р, що перевозила із Замлинського лісництва 20 кубів дубового пиловника по підробних документах засвітився ввечері в с. Замлиння.Посадовці “Волиньлісу” разом з директором лісгоспу Боярчуком довго рішали і зрештою рішили-вантаж на нихній склад, фуру відпустили, бирки перебили, документи справили. Всім накрутили хвоста, лісник і лісничий, що організували цю аферу ніби звільнені. В міліцію ніхто нічого не повідомляв, бережуть колір мундира і не хочуть втрачати гроші

  2. 09.02.2017 року в с.Полапи любомлського району місцевими патріотами був затриманий автомобіль КАМАЗ загружений пиловником дуба 20-24 кубометрів .Власником Камаза є головний лісничий прибузького лісгоспу Кузніцов М.О. В Камазі знаходився шофер і лісничий цього ж лісгоспу Шлапа Валентин Петрович . Супроводжували КамАЗ на автомобілі НИВА директор прибузького лісгоспу Ющук Григорій Олександрович . Коли хлопці доганяли КамАЗ з дубом на своєму автомобілі , автомобіль НИВА який рухався по переду маневрував по всій дорозі перешкоджаючи робити обгін Камаза і НиВи щоб їх затримати . Коли ж зупинили КамАЗ з лісом лісничий сказав що документів на дуба немає ,почав благати невизивати поліцію обіцяючи розрахуватись лісом . Є фотознімки Камаза і Ниви ,хлопців обманули лісу не привезли .

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*