Затверджено тарифи на платні послуги, які надає Любомльське ТМО (документи)

05.03.2020 / Новини

Про це йшлося на черговій сесії райради, що відбулася у четвер, 5 березня.

Як зазначив очільник ТМО Володимир Дибель, перелік послуг та методику розрахунку їх вартості розроблено відповідно до низки галузевих нормативно-правових актів.

Загалом перелік послуг складається з декількох розділів, вказано код і вартість кожної послуги. Наприклад вартість різноманітних профілактичних процедур (ультрафіолетове опромінення, фітотерапія, гальванізація масаж тощо) коливається від 2,9 до 42,9 грн.

Більшість різноманітних медичних оглядів коштують в середньому 200-300 гривень.

Вартість лабораторних, діагностичних та консультативних послуг за зверненнями громадян, що надаються без направлення лікаря перебуває у ціновому діапазоні від 2,8 до 1240 грн., щоправда досить їх частина коштує менше 100 гривень.

Встановлено також тарифи на лікування і перебування у стаціонарі. Повна вартість лікування і перебування залежно від  відділення варіює в межах  176,5-1931,5 грн. (тарифи вказано без вартості медикаментів та харчування).

Затверджено також тарифи на немедичні послуги і стосуються транспортування хворих. Вони залежать від відстані та умов супроводу пацієнта.

Повністю ознайомитися з документами можна нижче.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*