Затримали жителя Шацького району, який намагався втекти від прикордонників

25.03.2016 / Новини

Прикордонники Луцького загону затримали чоловіка, який намагався незаконно провезти через кордон авто на іноземних номерах. Про це повідомляє помічник начальника Луцького прикордонного загону та начальник прес-служби Олег Личковський.

Сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу «Піща» прикордонниками Луцького загону припинено спробу незаконного ввезення транспортного засобу на територію України поза пунктом пропуску, – пише ІА Волинські новини.

Так, сьогодні, 25 березня, близько 3 ночі громадянин України на автомобілі польської реєстрації «Фольксваген Венто» виїхав встановленим порядком із України через міжнародний пункт пропуску «Пулемець». Натомість до білоруського пункту пропуску він не доїхав, а вирішив повернутись до дому, на цей раз об’їхавши пункт пропуску «Пулемець» лісовою дорогою.

Вимогу прикордонного патруля про зупинку водій не виконав та після того як перед машиною розтягнули так званий «кактус» – засіб примусової зупинки транспортного засобу, правопорушник вискочив з автомобіля та намагався втекти.

На затриманого громадянина, який виявився 23-річним мешканцем села Самійличі Шацького району Волині, складено адміністративні документи за порушення прикордонного режиму, незаконне перетинання державного кордону України та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Міру покарання визначить районний суд, а автомобіль передано до митників для прийняття відповідного правового рішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*