Затримали ймовірних вбивць чоловіка, якого знайшли застреленим на Ковельщині

19.09.2019 / Новини

У селі Струмівка Луцького району сьогодні, 19 вересня, затримали двох осіб, причетних до скоєння умисного вбивства чоловіка з Ковельського району.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив очільник поліції Волині Петро Шпига, коментуючи на прохання журналістів видання інформацію щодо начебто стрілянини у Струмівці.

Петро Шпига зауважив, що ніякої стрілянини у Струмівці не було, чому така інформація з’явилася у деяких місцевих ЗМІ – невідомо.

«Поліція проводить заплановані заходи в рамках розслідування кримінального провадження щодо умисного вбивства жителя Ковельського району. Затримано двох осіб, причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину. Проводяться заходи, спрямовані на затримання інших підозрюваних», – прокоментував керівник поліції області.

Нагадаємо, 17 вересня, на околиці міста Ковель поліцейські виявили мертвим із вогнепальним пораненням голови 46-річного жителя одного із сіл району.

До поліції звернулася співмешканка потерпілого із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний чоловік пішов із дому та не повернувся. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські на околиці міста Ковель виявили тіло безвісти зниклого чоловіка із вогнепальним пораненням. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті його направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*