Затримали водія, який збив велосипедиста на Любомльщині

13.07.2016 / Новини

Водія, який на смерть збив велосипедиста, затримали правоохоронці.

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у понеділок, 11 липня, близько 23 години на вулиці Партизанській в селі Борове Любомльського району автомобіль «Ауді-100» збив велосипедиста та втік з місця пригоди. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 50-річний велосипедист помер на місці події.

Читайте також: У Любомльському районі п’яний водій на смерть збив велосипедиста

На місце дорожньо-транспортної пригоди виїхали слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції та співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області. Поліцейські встановили, що п’яний водій, 35-річний місцевий мешканець, ймовірно, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив наїзд на велосипедиста, який рухався назустріч. Водій втік з місця прогоди.

Поліцейські протягом кількох годин встановили місцезнаходження винуватця аварії. Правоохоронці оголосили підозру чоловікові у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення. Наразі водія затримано в порядку статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького відділу поліції.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*