Затримали учасника стрілянини, в якій загинув уродженець Любомльщини

09.04.2020 / Новини

Співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області розшукали та затримали 44-річного киянина, причетного до хуліганства із застосуванням зброї у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, 5 листопада 2018 року під час стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку одна людина загинула, двох осіб госпіталізували. Загиблий – уродженець Любомльського району.

У ході проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 п.12 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння цих злочинів одинадцять осіб.

Семи особам слідчі оголосили підозри у інкримінованих злочинах, матеріали з обвинувальними актами скеровано до суду. Досудове слідство у справі триває.

Ще двох осіб, причетних до скоєння цих злочинів, котрі переховуються від органів досудового розслідування поліцейські розшукують.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*