Заступники голови Шацької райдержадміністрації здійснили виїзні прийоми

16.12.2017 / Новини

12-го грудня заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Бугайчук здійснив виїзний прийом громадян на території Світязької сільської ради.

Під час виїзного прийому громадян представник районної гілки влади оглянув об’єкти соціальної сфери, місцеві школи та дитячий садок, що знаходяться на території Світязької сільської ради, – інформує сайт райдержадміністрації.

Посадовець поспілкувався з керівниками та трудовими колективами закладів, де в рамках конструктивного діалогу обговорені проблемні питання територіальної громади та шляхи їх вирішення.

Цього ж дня відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Віктором Плейтухом на території Шацької об’єднаної територіальної громади, зокрема, в селах Мельники і Гаївка.

До першого заступника голови райдержадміністрації звернулися мешканці територіальної громади, які порушили ряд проблемних питань, а саме: ремонту та благоустрою доріг, відкриття аптеки та відділення поштового зв’язку, покращення маршрутного перевезення та інші.

За результатами розгляду звернень Віктор Павлович надав роз’яснення та відповідні рекомендації з вирішення порушених питань жителями місцевої громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*