Заступник голови Шацької райдержадміністрації обговорив з мешканцями села Піща актуальні проблеми

16.06.2016 / Новини

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель провів виїзний прийом громадян у Піщанській сільській раді.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Участь у ньому взяла начальниця служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Єрофєєва. Представники влади бговорили проблемні питання з сільським головою Олександром Бакуном.

Вони разом відвідали Піщанську амбулаторію. Лікар-стоматолог Юлія Корень порушила питання щодо проведення води у стоматологічний кабінет. Також медичні працівники звернулися з проханням щодо проведення в приміщенні опалення та каналізації.

Потому делегація побувала в Піщанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Директор школи Любов Ковальчук та педагогічний колектив зустрілися з представниками райдержадміністрації і сільським головою для того, щоб обговорити наболіле питання: реконструкцію і ремонт приміщення їдальні. Нині воно в аварійному стані.

Після огляду приміщення стало зрозуміло, що першочергово необхідно перекрити дах, а тоді утеплити приміщення їдальні за рахунок заміни пластикових вікон та провести внутрішні і зовнішні ремонтні роботи.

За результатами здійснення виїзного прийому, заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель, дав відповідні доручення начальникам окремих установ і організацій, аби порушені під час прийому питання були оперативно вирішені.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*