Запрацювала ще одна українська соцмережа

07.09.2017 / Новини

Запустилась ще одна українська соціальна мережа – Woolik, яка, за заявами розробників, є «національним продуктом світової якості».

При цьому соцмережа має національний домен Колумбії, а її запуск збігся в часі із закриттям іншої української соцмережі.

«Україна і українці давно заслуговують на власну національну соціальну мережу, яка не буде ні в чому поступатися кращим іноземним аналогам. Ми, спільнота українських ентузіастів, вирішили виправити цю несправедливість і розробили якісний національний продукт. Розробка нашої соціальної мережі зайняла більше півроку. Ми намагалися реалізувати весь функціонал найкращих світових аналогів, щоб надати його нашим користувачем відразу зі старту проекту», – мовиться в релізі розробників, оприлюдненому виданням «Ліга».

Основною мовою соцмережі є українська, проте доступні також англійська та російська версії, а в подальшому планують запустити польську і німецьку.

«Woolik – це національний продукт, але національний продукт світового рівня і якості. Дизайн розробляв відомий ізраїльський дизайнер, який працював з компаніями міжнародного рівня від Apple до Google. Тому Woolik виглядає чудово і дуже сучасно», – запевняють розробники.

Своїх імен розробники не називають, однак зазначають, що офіс компанії розташований у Києві. Розробники не пояснюють, чому соцмережа має національний домен Колумбії *.со. Крім того, журналісти профільного видання «Телекритика» припускають, що нова соцмережа не зможе гарантувати користувачам безпеку їхніх профілів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*