Про що говорили на закритому засіданні сесії Любомльської міськради

26.07.2016 / Новини, Статті

Депутати Любомльської міськради, оскільки вважають, що на них тиснуть як морально, так і фізично, ініціювали проведення закритого засідання сесії. 

У понеділок, 25-го липня, відбулось друге закрите пленарне засідання Любомльської міської ради. Насамперед, це засідання депутати спеціально зробили закритим, аби обговорити з міським головою ситуацію, яка склалась у раді та навколо народних обранців.

Ще 20-го липня, на першому засіданні, депутатка Вікторія Лізарова запропонувала розкрити і коригування міського бюджету на закритому засіданні. Депутати погодились, проте через притензії журналістів, все ж питання бюджету розглядали відкрито.

Засідання вів секретар ради Антон Фурманюк, оскільки Роман Ющук із 25-го липня у відпустці. Щоб закрити сесію, депутатам необхідно було розглянути такі, зокрема, питання: про ситуацію у раді, коригування міського бюджету та підтримання депутатського звернення до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

_DSC0023

Сесія затягнулася аж на 3 години. Досить довго народні обранці обговорювали ситуацію у міській раді та стосунки між міським головою й депутатським корпусом.

За словами Антона Фурманюка, рішення ради було взяти до відома міському голові усі зауваження від депутатів.

Щодо коригування бюджету, то  найбільше ставили запитань прозвучало до заступника міського голови Миколи Оніщука про витрати коштів міською радою за перше півріччя, особливо на ремонт та благоустрій доріг у місті.

_DSC0008

Одногосло депутати підтримали колективне звернення до Гройсмана за зменшення тарифів на комунальні послуги.

_DSC0027

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*