Загроза атаки 8 та 9 травня: у МВС розповіли, як уберегтися від небезпеки в ці дні

06.05.2022 / Новини

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко дав поради громадянам України на 8-9-те травня.

Про це він сказав в ефірі Всеукраїнського інформаційного телемарафону, повідомляє УНІАН.

«Перш за все, хотів би нагадати всім, що в Київській області, Чернігівській області, на всіх територіях, де був ворог, категорично заборонено будь-які відвідування лісів, будь-які лісопосадки, шашлики тощо. У жодному разі цього не робіть!» – закликав радник міністра внутрішніх справ, наголосивши, що на цих територіях залишається мінна небезпека.

Другий важливий момент, зі слів Денисенка, – уникати скупчень людей, зокрема не проводити масових заходів та не відвідувати кладовища на поминальні дні.

«Важливо, щоб не було масових заходів, думаю, що в меріях це прекрасно розуміють. У деяких регіонах припадають на ці дні так звані поминальні дні, тому велике прохання до всіх уникати будь-яких масових заходів для того, щоб не давати можливості ворогові розуміти, що є скупчення людей. Ми всі пам’ятаємо, що було на вокзалі в Краматорську», – сказав Денисенко.

Також він побажав усім зберігати здоров’я.

Радник міністра внутрішніх справ України зазначив, що 8-9-те травня всі правоохоронні органи працюватимуть у посиленому спеціальному режимі і для полегшення роботи правоохоронців закликав всіх уникати масових заходів.

«Будьте пильними. Це найголовніше», – зазначив Денисенко.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*