Зачернеччя: “імпічмент” не відбувся

20.03.2018 / Новини

Одним з найбільш інтригуючих питань, яке місцеві депутати збирали внести до порядку денного чергової сесії сільської ради, що відбулася у понеділок, 19 березня, було висловлення недовіри сільському голові Галині Шиманюк.

Нагадаємо, на території ради триває конфлікт сільською владою та частиною депутатів і громади.

Варто зазначити, що за тиждень до засідання у Зачернеччя приїжджала численна делегація окремих голів ОТГ, в.о. сільських старост, депутатів різних рівнів, які закликали громаду не робити поспішних висновків й не відправляти свого сільського голову у відставку, а також радили дочекатися результатів перевірок, які проводять правоохоронці, інакше це нагадуватиме самосуд.

Зрештою, відставка голови має й інші ризики, адже ускладнила б процес об’єднання з Любомльською ОТГ. До слова, минулого тижня любомльські депутати такі схвалили ідею доєднання до ОТГ населених пунктів Зачернецької сільради.

Попри це, на сесії зачернецькі депутати все ж спробували включити питання недовіри Галині Шиманюк у порядок денний.

Втім, ця ідея не набрала достатньої кількості голосів, отож, “імпічмент” не відбувся. Натомість місцеві обранці досить плідно попрацювали над рештою питань, з яким майже половина стосувалися земельних відносин.

Також було затверджено розпорядження, прийняті у міжсесійний період, звіт про виконання бюджету ради за минулий рік. Водночас звіт сільського голови з виконання “Програми економічного і соціального розвитку ради за 2017 рік” депутати не затвердили.

Наостанок було внесено зміни до рішення “Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельного податку”: відтепер цього податку не платитимуть інваліди І-ІІ груп.

Читайте також:

93 Коментарів Зачернеччя: “імпічмент” не відбувся

  1. ну дуже погано спрацювали наставники які командували парадом і сиділи в тіньку під тополями Ганьба, перш ніж щось робити толкове необхідно вивчити всі закони а тоді вперед вчити депутатів.Опозорились на усю область.

    • А Галя молодчинка. на висоті, всі питання вивчила на сесії відвовідала на пятірку а от поведінка незадовільна (за незатвердження звіту на сесії) є над чим подумати пенсіонерці? ПІДКАЗКА- а думати треба про заслужений відпочинок

    • Закони вивчили.але депутати закупили деякі.можливо голови за щось пообіцяла.але цими питаннями тепер займатиметься прокуратура області та відділ боротьби із економічною злочинністю.то ще бабка піде по статті.

  2. скоро пасха. готуйтесь до поцілунків коаліції з опозицією в смидючки за грубкою.перемогла дружба екс-головихи іголовихи пенсіонерки, за землю 2га яку виділили на покійну бабу…..

    • сільська головиха молодець на всі питання які задавали на се сії депутати не на одне відповіді не дала уважаємо заслуговує на повагу серед них.

      • А що вiдповiдати?Грошi в карманi.вона тiліки думае,як з рахунку не збутися. И не забути де положила

  3. А хіба так має бути що очільниця Зачернецької с/р.забирає з конверта половину премії і каже що треба “ділитися”?А вона щей дань збирає з самогонщиків(ковбаса,тушонка, самогонка,щей свижину)а точок в селі ой як багато,і деякі депутати також продають самогон,і підтримують всі діяння головихі.

  4. Цікавий факт:головиха даже незнала що у Біличах та на Високому теж намело снігууууууууу!!!!!!!!!

  5. А з теї бляхи, що вкрала з будинку культури треба робити ракету.І щоб не попасти в тюрму, треба скоріше відправлятись на Луну.

  6. А ще одна депутатка, покровителька головихи, перекачує гроші через магазин інваліда ІІ групи.

  7. Очільниця вкрала гроші за тополі,за деревину із кладовища.депутатів збирали останній раз на сесію номер 16 19грудня 2017 року.а 19 березня 2018 року зібрали депутатів на чергову сесію зразу за номером 19.начальство із району не хоче чути людей зовсім.банда кроком.

  8. Очільниця вкрала гроші за тополі,за деревину із кладовища.За 40 мішків цементу гроші вкрала.

  9. А висновок один: молодим у нас дорога, старикам сидіти вдома. Пора на пенсію…

    • Ну де ж пенсіонери(ка) будуть сидiти вдома.якщо можна заробляти i вiдмивати грошi. И не напрягати зад.

    • а молодь не ініціативна не бере участі увиборах того і при власті пенсіонери хоча по людськи треба уступити дорогу моладі А те що пишуть про кражу то було на кого рівнятись поперєдніки гроші за молоко з сейфа профукали, мотоцикл десь поїхав і не приїхав і компютер вискочив сам із сільради., а недавні вибори то воопщє маразм і за їхні дії зара все сило пересвариться які ні в чому не винувати і всі виневаті тільки не вони. рєбята давайте жить дружно

      • При властi пенсiонери. у нас в крaiнi так прийнято, що пенсіонери працюють-зарплату отримають i пенсiю. А у молодi стажу роботи немаэ.А звiдоки його взяти??

      • Грамоти пора навчитись !
        А тоді коментарі писати, щоб не “позоритись ” на всю Україну
        Дуже прикро , що в селі живуть такі неосвідчені люди

  10. В ЦІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ НІКОЛИ НЕ БУЛО ПОРЯДКУ. І НЕ БУДЕ, БО ВИБИРАЮТЬ ТАКИХ,ЩО ТІЛЬКИ ПІД СЕБЕ ГРЕБУТЬ. ВИБЕРІТЬ НОРМАЛЬНОГО ГОЛОВУ,МОЛОДОГО,ТАКОГО ЩОБ ХОТІВ ШОСЬ ЗРОБИТИ. А НЕ ПЕНСІОНЕРА,ЩО ТІЛЬКИ ДУМАЄ ЯКБИ ТЕРМІН ВІДБУТИ ТА ГРОШІ В КИШЕНЮ ПОКЛАСТИ.

  11. ну чому ви всі звинувачуєте Галину Петрівну.Вона дуже мудра жінка і керівник нікого не обідить до всіх найде підхід і дні села організовує про установи дбає і про пенсіонерів не забуває .І про жителів Біличі і Високий хутір піклується.вона хороша господиня .Наснаги вам терпіння і здоровя при вашій роботі так триматись.

    • Цей дописувач напевно один із жополизників голови тому і пише про неї тільки хороше, ане правду

  12. Якщо сесія в сільській раді починається не з Гімну України, а з молитв коаліції, то постає цікаве питання: а чи молилась сама головиха перед тим як вкрасти гроші з могилок???

  13. Остап Бендер віддихає по зрівнянню з Зачернецькою сільською головихою”як не вкраде,то не дихне”.

  14. А Ви шановний “дописувач”спитайте у неї коли вона останній раз була на Високому і що вона там зробила,раз вона така гарна «госпідарка».

  15. Мудра жiнка до такого не докотиться, а хороший керiвник не допустить такого хаосу, на який сама вiдповiдi не може дати.

  16. “ГАМНО” злодюзі треба на голову лити, а не на двері, а то бідна прибиральниця за 900 гривень замахалась мити та на морозі ножем дерти,треба доплачувати прибиральниці за шкідливі умови праці.

  17. Знаєте дуже цікаво тополі вчепили ноги, дерева з могилок теж побігли, акація з ногами теж, ліс втік не знати куди, може в свата головихи спитати він в лукові живе та краном вміє керувати, може він бачив куди вони там побігли.

  18. староста з запілля ліпше знає все, що робиться в зачернецькій сільській раді ніж голова, депутатам на сесії тільки вона давала відповідь, може вона знає куди поїхали наші дерева???????

  19. головиха через те, що відмиває через магазин гроші у депутатки Г., то тому підприємцеві зробила рішення щоб податку не платив інвалід другої групи, послуга за послугу, ти мені фіктивну накладну, а я тобі правдиве рішення, що не відповідає Закону України, а депутати лохи і лошиці проголосували. СУПЕР!!!!!!! МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!

    • Депутати не ознайомлені з цим законом,а голосують бо знають людину і хочуть допомогти

  20. Магазин у депутатки Г. універсальний, в звязку з тим, що “недоторкана” (чим і ким), то там і заправка, і молокопункт, і алкоточка, і табачна фабрика. Ласкаво просимо в магазин,знижки гарантуємо.

  21. Петя, галя і ванюра продали матеріал,а у великій сімї – хто не вспів той опоздал.

  22. Галина Петрівна, ви бачите, що ціле село на Вас можна сказати плює, є такі люди які в очі до Вас добрі, а в спину вам плюють, якби у Вас було хоч трішки гордості, ви б плюнули всім в очі і пішли б додому на заслужений відпочинок і не допускали б такої ганьби, а так ви сидите бо ще нічим не наїлися і вам всього мало, і всерівно хапаєте ту зарплату, говорять що Ви відмовились від інтенсивності і премії, цікаво чи нарахуєте її вподальшому. Згадайте своє минуле в якому ви підставили людину і вона із-за вас отримала умовний термін, вона вас до цього часу згадує незлим тихим словом. Народна мудрість каже: палка має два кінці. Невже влада так міняє людину.

    • Якщо ви так кажите про людей то чому самі під псевдонімом чому не написали хочаб ім*я?

  23. Зараз підуть дощі і крища на клубі тече і вже всі відра зайняті, що будете підставляти під воду, наробіть тазіків і ночовок з того металевого конька, що потягли додому з клуба, як міняли кришу, а шифиром загородите кругом хати, бо стидно буде людям носа показати

  24. Шановна головихо, а чому ви не хвалитесь тим, що у вас є дуже гарний шанувальник, який пише вам вірші і вивішує на дошці оголошень, яка від того похилилась, мабуть тяжко витримувати таку правду і просить її підремонтувати бо не буде на що такі гуморески вішати

  25. А корону нехай зробить з остатків бляхи що залишаться після того як змайструє собі ракету з клубної бляхи.

  26. Ну все, капец.Ще трохи i справа буде розкрита. Де прокуратура.??цiкаво вона читает цi коментарi.?? Бо ж чим далi в ЛIС, тим бiлише ДРОВ.Головиха вже в курсi.

  27. Толку з того, що в курсі, вона хоче щоб іі з кріслом викинули. Господи яка ганьба і стидоба! А сама не піде бо ж там бабло, одна зарплата чого стоіть, а ще десь знову тополина ноги вчепить. Може треба було по одній різати то так не видно, а то ……

  28. Знаєте, привели матушку на сесію, та каже я підпишусь що гроші були в сейфі,а чи чула вона як казали про те що то від неї їх голова сховали бо вона профукає, то прикол ото падружки

  29. Вже все написали? ніхто його не читає крім пісатєлєй.А пісатілі -це одна родина про яку всі знають.Допишетесь що піднімуть архіви щодо перевірок соціальних виплат малозабезпеченим отриманих завдяки вам ,а там суми….

  30. Запільська головиха певне якась добра падруга нашої певне те саме в себе робить ще й нашу мабуть навчила раз заступалась в нас на сесії, ще й премію просила для неї не відміняти бо 2000 для них не гроші, а в нас в бюджеті грошей нема кличуть тільки тих депутатів голосувати щоб збільшити собі грошей, позор

  31. “Голова когоспу” а в тебе грамотність кульгає як і в головихі,бо вона бувши секретаркою жодної довідки правильно недала.А що до коментарів,чому ж тут немає жоднохо хорошого коментара про голову с/р?Якби вона була нормальна і розумна всього цього тут би не писали.

  32. Шо ти галю чепляїся до теї нінки вонв навіть компютора низнає пириводиш з больнеї голови на злорову

  33. Ви знаєте коли я прочитала усі коментарі що тут написані то зрозуміла що світ не без добрих людей і таки голову нашу оцінили на всі 12 балів тільки мене одне збило з пантелику чогож ви люди так її боїтесь та імена приховуєте ось я наприклад написала своє справжнє ім*я бо не боюся її і не одноразово казала їй про це в очі. Тож будемо сподіватися що таки з отпуску вона не вийде.

    • Шановна Надя, якщо ви такi вiдкритi.то де ж ваше прiзвище.що все-таки страшнувато?? )))))

  34. Активістка Валя молодець!!!НЕ побоялася сказати в голос те, про що люди в селі вже два роки шушукаються.Зібрала багато підписів проти, але з розмов людей вже зараз назбиралаб у двічі більше!

  35. Не витримала Галочка лихої долi.Пшла у вiдпустку. Та вiна їй вже не допоможе.Ну як можна думати тiліьки за себе.а ще голова с/р.на людей, на село насрала.I чому ж її всетаки не скинули.А нащо? хай ще щось вкраде.

  36. Головиха добре всім помазала.Розом з районом махінації проводять раз скидати її нехочуть!!!!!!!

  37. ЯК завжди Галя дурку включає.Нипонімає і не хоче понімати що за свої діяння треба відповідати перед людьми і перед законом. Не хочуть люди тебе бачити на цій посаді, невже не зрозуміло.

  38. Шановні письменники!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    субота і неділя на сайті вихідний.Коментарі не приймаються.

  39. Стид і позор депутатам, що до такого допустили і голові,що до такого допустилася!!!!!

  40. Хм, чого ж ви лише на головиху так.. Там же багато на кого можна бочку котити наприклад на завклубшу вона по чутках теж не погано там мутить, … Та там пів села, а ви бачите лише Петрівну. .

    • )))))ой насмiшили???завк лубша “мутить” A пiвсела, то э люди якi за петрiвну вашу любу..стоять горою,дальше носа свого нiчого не бачать.Скiльки обiцянок було перед виборами. Да. Галка голова с/р, а де ж обiцяне?-оставила при собi.???да вона ззовнi свята,а всереденi аж кипить ненависть.А ГОЛОВНЕ ВОНА Ж ХИТРЮЩА, до ужаса.

  41. Правильно, що пів села таких.Але я вам так скажу- якщо голова ГАМНО, то і підлеглі смердять.Так не буває, щоб один поганий, а всі добрі. Так що піднімайте свої зади, викидайте вже свою головиху і робіть вже хоч що небуть! Бо я зі сторони дивлюсь, то вже гидко дивитись і слухати. Не меліть язиками, робіть хоч щось. Бо можна досидітись, що не тільки ліс та тополі та сосни з кладовища, а й село десь загубиться і розвіється…

  42. А “пiдлеглi” молодцi!!! При такiй головi – i тримаються на висотi. В одному мiсцi вони неї мали..

  43. Цікаво! А хто знає, яка зарплата в гловихи? МОЖе тут собака зарита. Оприлюдніть будь-ласка!!!

  44. У нас в селі живе всезнаюча Мадонна Ніна,заступниця Галі.Галя дає їй фіктивні довідки на субсидію.Живе вона в одній хаті з чоловіком, а получає вже два роки дві субсидії, і вцьому році знову получить, якщо органи соц. захисту не перевірять. Мають ці пенсіонери два сина- “яблучних магната”.А на території сільської ради є два великих яблучних садки.Вони в населення купляють яблука за копійки, хоча потрібно платити в десять раз більше. Різниця звичайно в кармані у Галі. От так і живемо без надходжень до бюджету!!!!!

  45. Ще порада для директорки школи, пані Олі!Купити алкотестер, за гроші які збирає вчитель фізкультури за відвідування спортзалу жителями села.Він
    їй пригодиться для перевірки своїх підлеглих, особливо зранку.Деякі вчителі до початку уроків відвідують алкоточки. А в кочегарці пянки круглі сутки!!!

    • Ей Олька! що ти закупила на 12 тис.грн. що виділили з бюджету с/р на опалення. Депутати за таке розпорядження жодного разу не голосували.

  46. Давайте трошки подумаємо.Кого ви бачите старостою Зачернецької сільської ради??????????????????

  47. О, нарешті і в селі з’явився інтернет!!! По коментарях можна зрозуміти, що село занепадає, не мають люди стабільної роботи, от от бездєлія і пишуть наболіле.Шановні однесельчани, замість того, щоб поносити одне одного, обливати брудом краще перед Пасхою вийшли б на загальну толоку, як це робиться у всіх селах, побіліть бар’юри, підріжте гілки на деревах,позагрібайте територію, позбирайте сміття….От тоді і буде видно, що ви згуртовані, що ви дбаєте про своє рідне село. А писати можна багато чого, а в село приїжджаєш і видно, що нема не тільки господаря, але і людей, які переймалися б домівкою, де народилися і проживають. А Ваші проблеми озвучте колективним зверненням до голови районної ради, адміністрації, обласного депутата, який ішов по Вашому округу і я думаю, що Вас почують у владних кабінетах….

  48. Зате Галя має “стабільний доход” і роботу із зарлатою і пенсією разом. Більше десяти тисяч!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. Вже одного разу жителі села вийшли на толоку на кладовище,різали дерева,чистили,прибирали, загрібали(і все це вони робили своїми пилками і своїм бензином)а Галочка продала весь матеріал і грошикі поклала собі в кишеньку,а людям сказала “нічого не знаю-нічого не бачила”.Як прочитали Галіну декларацію,то за таку зарплату хай сама обрізає гілки,білить бардюри,і не тільки в Зачернеччі,а й у Біличах та на Високому.

  50. Звичайно Галина Федорівна!!!!!!!!Бо як була вона головою,то при ній був толк,і про Біличі з Високім вона не забувала, як теперішня.

    • На мою думку досить вже пенсіонерів, нехай сидять на пенсії, потрібно обирати когось із молодих людей, небайдужих до проблем села.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*