За тиждень у Шацькому районі – 5 ДТП

25.07.2018 / Новини

За тиждень, що минув у Шацькому районі зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод: 2 в с. Світязь, 2 в смт. Шацьк та 1 в ур. Гряда.

Про це йдется на Facebook-сторінці Шацького відділення поліції.

Так, в урочищі Гряда водій автомобіля наїхав на паркан і втік з місця пригоди, виїздом наряду патрульної поліції на місце пошуковими заходами було встановлено особу водія-правопорушника, ним виявився житель Сокальського району, Львівської області.

20-річний хлопець, який керуючи автомобілем “Опель Вектра”, іноземної реєстрації, здійснюючи маневр розвороту не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого здійснив наїзд на паркан однієї з баз відпочинку.

В результаті пригоди пошкоджено дві бетонні плити паркану. На горе-водія складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом без посвідчення водія, за вчинення дорожньо-транспортної пригоди та за зникнення з місця ДТП, водій був тверезий.

Крім того, за іншими дорожньо-транспортними пригодами водіям, внаслідок невеликої швидкості руху їх транспортних засобів, вдалось уникнути жертв та значних пошкоджень транспорту, водії оформили вказані автопригоди європротоколами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*