За повторне шахрайство нововолинець сплатить… 850 гривень штрафу

13.08.2020 / Новини

Раніше судимому Нововолинцю призначили покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн за повторне шахрайство.

Так, 5 травня 2015 року, перебуваючи у приміщенні для охорони, на території автостоянки, керуючись корисливим мотивом з метою заволодіння чужим майном, шляхом вільного доступу, повторно, таємно викрав гроші в сумі 5000 гривень та мобільний телефон «Нокіа 101» вартістю 150 гривень, в якому була сім – картка мобільного оператора «Київстар» вартістю 20 гривень, на рахунку якої в момент викрадення знаходились гроші в сумі 50 гривень, чим спричинив потерпілому майнову шкоду на загальну суму 5220 гривень, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

Вину зловмисник визнав повністю і вказав, що завдані збитки потерпілому відшкодував повністю. У результаті чого, між потерпілим та шахраєм була укладена угода про примирення.

У вироку Нововолинського міського суду повідомляється, що 15 червня 2020 року до суду надійшов обвинувальний акт з угодою про примирення, яку було укладено раніше. Так, за угодою правопорушник повністю визнав винуватість в тому, що він, будучи засудженим вироком від 28 квітня 2013 року за шахрайство до 1 року 6 місяців позбавлення волі, а згодом був звільнений від відбування покарання, належних висновків не зробив, внаслідок чого обвинувачується у вчинені нового корисливого злочину.

Відтак, суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.185 КК України, призначивши покарання у виді штрафу в 850 грн.

Запобіжний захід у виді домашнього арешту правопорушнику скасували.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*