За недоброякісний ремонт дороги в Любомлі фірма-виконавець може відповісти перед законом (ВІДЕО)

30.09.2016 / Відео, Новини

Народний депутат України Ігор Гузь прибув у Любомль, аби пересвідчитися, чи належним чином тут виконуються ремонтні роботи дороги державного значення. Побаченим незадоволений. Обіцяє ініціювати звернення у всі інстанції, аби понад 7 мільйонів гривень були витрачені на справді якісне шосе. У разі чогось фірма-виконавець матиме справу з Генпрокуратурою.

Разом із міським головою Любомля Романом Ющуком та представниками міськради, а також депутатом райради Ігорем Торбою вони оглянули нове покриття шляху. Йдеться про 3,6 кілометра дороги державного значення, що розташовані в межах міста.

“Десь приблизно кілометр асфальту тут поклали недавно, а вже видно рубці на покритті. Біля тротуарів теж багато проблем. Буду вимагати у різних інстанцій дати мені чіткі відповіді на питання: яким чином відбувався тендер між ремонтними фірмами і чи був він законним, і загалом, чи дотримується підприємство «Аміла» усіх вимог. В мене вже є питання до цієї фірми, до її власника Романа Микитюка. Будемо звертатися до правоохоронних органів.”, – зауважив нардеп.

Народний депутат Ігор Гузь зазначив, що наступного тижня організує зустріч із начальником служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком. Обговорять якість виконання роботи фірмою «Аміла», яка ремонтує дороги у Любомлі та Володимирі-Волинському.

«Спочатку ознайомлюся із висновком служби автомобільних доріг. Якщо воно  не буде задовільняти мене, як депутата причетного до вибиття коштів на цю дорогу, звичайно звертатимемося до Генпрокуратури” – наголосив Ігор Гузь.

Галина Федорівна, жителька Любомля, нарікає, що з року в рік її подвір’я заливає вода через виямку на шосе. Хоча щойно проклали новий шар асфальту – проблема не вирішилась. Яму так і не вирівняли, одразу поклали асфальт. Після дощу вода збирається вздовж тротуару, не маючи куди стікати, прямує просто жінці в двір.

img_8830img_8856img_9066img_8854

Читайте також:

1 Коментар За недоброякісний ремонт дороги в Любомлі фірма-виконавець може відповісти перед законом (ВІДЕО)

  1. Нова дорога дійсно дуже погана, варто просто по ній проїхати і все стає зрозуміло. Гроші “освоюються” а не вдало витрачаються. А Гузь вже вкотре піариться на подібних речах, при тому нічого не робить.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*