За минулий тиждень до Любомльського відділу поліції надійшло 102 звернення від громадян

03.03.2020 / Новини

В період з 24 лютого по 2 березня до Любомльського відділу поліції надійшло 102 звернення громадян.

З них 49 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 18 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 3 крадіжки, 4 шахрайства, 3 факти підроблення документів, 1 факт самогубства, 1 факт крадіжки лісу та 1 факт дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими та ін, — інформує пресслужба правоохоронців.

Так, 1-го березня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в м. Любомль по вул. Брестській трапилась ДТП з потерпілими за участі двох транспортних засобів, у яких перебували українець  та 7 громадян Республіки Білорусь.

За минулий тиждень виявлено 1 факт керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року виявлено 27).

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявлено 101 порушення ПДР (з початку року 1029).

Також, поліцейськими зафіксовано 1 випадок вчинення насильства в сім’ї, у 6 випадках виявлено осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 3 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, за порушення правил дозвільної системи – 3 та 2 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

“Шановні громадяни та мешканці району, закликаємо Вас до співпраці! Якщо Ви стали свідком того, як нетверезі громадяни сідають за кермо транспортного засобу- повідомте поліцію!!! Якщо у населених пунктах району де проживаєте, Ви помітили незнайомих осіб які ведуть себе підозріло зателефонуйте не лінію «102», або за телефоном 2-45-52, або 098-263-14-35. Ми обіцяємо належне та якісне реагування на кожне Ваше повідомлення!”,йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*