За минулі вихідні на Волині склали 45 постанов на громадян без масок

24.11.2020 / Новини

Дев’ять суб’єктів господарювання не дотримались вимог «карантину вихідного дня» минулих суботи й неділі та порушили правила ведення торгівлі. На них поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Також 45 постанов склали за ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення  – за перебування в громадських будівлях, транспорті без захисник масок під час дії карантину, – пресслужба поліції Волині.

Ці постанови оформляли на тих людей, хто не виконував законних вимог поліцейських та не реагував на їхні зауваження одягнути засіб індивідуального захисту. Зокрема, більшість постанов були винесені патрульними поліцейськими у Луцьку, де громадяни дозволяли собі перебувати в маршрутних транспортних засобах, на автостанціях, на зупинках громадського транспорту, в інших громадських місцях без масок та не реагували на вимоги правоохоронців.

Штраф за такі порушення становить від 170 до 255 гривень, відповідно до законодавчих змін, постанова виноситься одразу поліцейським, на місці події.

Також три протоколи склали на водіїв маршрутних транспортних засобів за порушення карантинних вимог.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*