За кордоном від коронавірусу померла четверта українка

27.03.2020 / Новини

Кількість українців, які захворіли на коронавірус в інших країнах, збільшилася до 22 осіб.

Про це інформує УНІАН.

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що кількість українців, які померли за кордоном від ускладнень внаслідок інфікування коронавірусом, зросла з 3 до 4 осіб.

Про це йдеться в оперативній інформації МЗС станом на 20:00 26 березня, але не уточнюється, у якій країні померла ще одна громадянка України. Усі померлі за кордоном – це жінки. Раніше три смерті сталися в Італії.

Також з 20 до 22 осіб зросла кількість українців, які лікуються, у таких країнах: п’ятеро – в Італії, четверо – у Німеччині, четверо – у Домініканській Республіці, по двоє – в Польщі, Об’єднаних Арабських Еміратах, і по одному – в Іспанії, Нідерландах, США, Нігерії і на Сейшельських островах.

Кількість співвітчизників, які перебувають на карантині, залишається незмінною – 160 осіб. Зокрема, йдеться про такі країни: 106 – у Польщі, 16 – у Бразилії, 8 – у В’єтнамі, 8 – у Нігерії, 7 – у Німеччині, троє – в ОАЕ, двоє – у США, по одному – в Австралії, Азербайджані, Молдові, Китаї, Катарі, Нідерландах, Румунії, Росії, Чорногорії та Бельгії. Кількість українців, які одужали, зросла до 8: четверо – в Японії, двоє – в Італії, один – у Німеччині та один – у Польщі. Наразі всього в Україну повернулося 94 тис. 356 українців.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*