За ініціативи нардепа Гузя відремонтували басейн у дитсадочку Нововолинська

04.12.2019 / Новини

Басейн у дитячому садочку № 9 у Нововолинську майже готовий до відкриття. Капітальний ремонт приміщення підрядник завершив.

Про це йдеться на сторінці нардепа у соцмережах.

За сприяння парламентаря на облаштування басейну з держбюджету спрямували 1 500 000 гривень. Помічники нардепа інспектували об’єкт перед відкриттям – Андрій БокочВолодимир Шаповал, Олександра Струбицька.

Як розповіла завідувачка закладу дошкільної освіти Ярослава Івашко, дуже тішаться результатом, який показав підрядник. Державні кошти, залучені Ігорем Гузем, освоєні в повному обсязі. Приміщення басейну опалюється, готові душові й санітарні кімнати. З її слів, уже шукають спеціалістів для занять з дітьми з особливими потребами. Є такі вихованці і в дитсадку № 9, можуть ці послуги надаватися у басейні і для представників громадських організацій, які опікуються дітьми з інвалідністю й потребують реабілітації.

«Це великий плюс для міста, якщо буде можливість для реабілітації діток. Ігор Гузь дослухався до нашого прохання. Як мама дитини з особливими потребами, бачу, який позитивний ефект дають процедури у воді», – розповіла голова ГО «Світ для дітей» Юлія Буденчук.

Відкриття басейну заплановане до кінця поточного року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*