З Волині відправили гуманітарний вантаж до міста Ічня (ФОТО)

19.10.2018 / Новини

20 тонн гуманітарно-будівельного вантажу 18 жовтня 2018 року відправили у в місто Ічня Чернігівської області для проведення ремонтно-відновлювальних робіт у населених пунктах.

Варто зауважити, що матеріали вдалося зібрати завдяки соціально-відповідальному бізнесу, який відгукнувся на прохання голови облдержадміністрації Олександра Савченка допомогти постраждалим від вибухів на складах міста Ічня.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Відправити гуманітарний вантаж та побажати водієві легкої та щасливої дороги під час від’їзду прийшли заступники голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та Валентин Цьось, а також керівники підприємств, що надали допомогу.

Нагадаємо, внаслідок надзвичайної ситуації більше 12 500 людей евакуювали з потенційно небезпечної території та 30-ти прилеглих населених пунктів, що знаходяться у 16-ти кілометровій зон. Зазнали пошкоджень житлові та адміністративні будинки, об’єкти інфраструктури, приватні домогосподарства.

Так, представники Волинської ОДА відразу зв’язалися з Чернігівською облдержадміністрацією, аби дізнатись про першочергові потреби та надати допомогу. Зокрема вирішили, що необхідні саме будівельні матеріали, щоб відновити будівлі.

Тож з метою відновлення життєдіяльності даної території, представники провідних та соціально-відповідальних підприємств області після звернення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка надали постраждалому населенню України гуманітарну допомогу у формі товарів, а саме:

– 10 рулонів плівки, 20 рулонів руберойду;

– 15 рулонів руберойду, 1 упаковка плівки;

– 71 мішок цементу, 24 рулони бітумаксу;

– 192 мішки цементу;

– 60 мішків цементу;

– 50 кг гіпсокартону, 50 кг шпаклівки, 30 кг клею, 10 кутиків та 5 шлангів;

– 16 рулонів сірої плівки;

– 1 вікно;

– 10 метрів кубічних пиломатеріалів.

Усім керівникам підприємств Волинська обласна державна адміністрація в особі голови Олександра Савченка висловлює щиру вдячність за небайдужість.

Читайте також:

1 Коментар З Волині відправили гуманітарний вантаж до міста Ічня (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*