З початку року на Волині виявили 26 фактів підробки документів іноземцями

22.08.2017 / Новини

З початку серпня на Волині в рамках профілактичної операції «Мігрант» поліцейські спільно зі співробітниками управління державної міграційної служби проводять заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області виявили 9 фактів кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 Кримінального кодексу України, – інформує прес-служба поліції Волині.

Йдеться про підробку іноземними громадянами документів для продовження терміну перебування на території України.

Про підозру в інкримінованих злочинах слідчі повідомили сімом іноземцям. Переважно такі злочини вчиняють вихідці з Молдови, Узбекистану, Вірменії та Грузії, які фальшують дата-штампи про перетин державного кордону України.

Всього з початку року співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками управління державної міграційної служби виявили 26 кримінальних правопорушень, пов’язаних із підробленням документів, печаток, штампів у сфері міграції та їх використанням. За усіма фактами іноземним громадянам повідомлено про підозру в інкримінованим їм злочинах.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*