З дитсадка у селі Пулемець обіцяють зробити “цукерочку”

17.11.2016 / Новини

Минулого тижня голова Шацької районної ради Сергій Карпук планово здійснив виїзні прийоми громадян на територіях Пулемецької та Ростанської сільських рад.

Про це інформує видання Шацький край.

Спочатку шлях службового автомобіля районної ради проліг до Пулемця. Біля державного кордону неприємно вразила картина біля автозупинки з назвою Пулемець (свого часу вона була подарована благодійним фондом «Патріоти Волині»), а точніше її запущений стан.

Зате при під’їзді до села приємно здивував знак населеного пункту. Як потім з’ясувалося, він був облаштований два тижні тому. Такого знака не має в жодному селі району, такому позаздрив би навіть Шацьк. У сільській раді люди на прийом не записалися, тому гості відразу відправилися до місцевого ФАПу.

Серед проблем, з якими стикаються працівники медичної установи, є відсутність ліків на невідкладну допомогу. На останній сесії районної ради прозвучали цифри, які засвідчили, що подібні установи мають на ці цілі порядком по 2 000 грн. Чому вони не використовуються? Чи це недоопрацювання місцевих медиків, чи керівництва Центру первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів в особі його головного лікаря Тетяни Васенько.

Згодом посадовець відвідав Пулемецький дитсадок. Заклад працює в штатному режимі, в приміщенні було тепло, а маленьким діткам тут затишно і комфортно.

Побували і в місцевому клубі, який нині на ремонті. Сільський голова Василь Демедюк обіцяє зробити з нього “цукерочку”, а територія його буде облаштована бруківкою та іншими зручностями, що стане, безперечно, окрасою села.

Працівники районної ради дізналися, що сільська рада виділила земельну ділянку учаснику АТО, жителю села Богдану Сукачу, мама якого – Катерина Хомівна – «виходила» її для сина.

 

 

1 Коментар З дитсадка у селі Пулемець обіцяють зробити “цукерочку”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*