З 1 вересня любомльчани зможуть отримати безплатну правову допомогу

17.08.2016 / Новини

Бюро правової допомоги – мережа точок активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад та соціально вразливих суспільних груп.

Про це йдеться на сторінці Любомльської районної ради.

Місія безоплатної правової допомоги – це захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей і правової спроможності представників соціально вразливих груп, територіальних громад та спільнот.

Працівники бюро займатимуться наданням безоплатної юридичні консультації, прийомом звернень від громадян та в подальшому здійсненням представництва інтересів клієнтів у суді, складанням процесуальних документів, консультуванням громадян та допомогою в отриманні електронних сервісів Міністерства юстиції.

З 1 вересня 2016 року Бюро правової допомоги відкриється у м.Любомль, і буде працювати як відокремлений підрозділ Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Адреса Любомльського бюро правової допомоги: вул.Б.Хмельницького 12, Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безплатно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*