Юний любомльчанин переміг у конкурсі малюнків «Людина і ліс»

12.09.2016 / Новини

Успішним виявився конкурс малюнків і творів на тему «Людина і ліс» на Волині.

Такої великої кількості призів ще жодного року не було. Журі конкурсу, крім призових місць, вирішило нагородити почесними грамотами та заохочувальними призами чи грошовими преміями понад шість десятків школярів з усієї області.

Про це інформує прес-служба Волинського обласного лісовго та мисливського господарства.

Конкурсу передувала участь дітей у Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Тільки цієї весни в ній взяли участь 4250 учнів та вчителів загальноосвітніх шкіл. Дітьми створено 264 гектари лісових насаджень, а це – мільйони деревець. Діти не тільки особисто садили саджанці головних лісоутворюючих порід, залишаючи про себе добру згадку для майбутніх поколінь, а й зустрічалися з лісівниками, відвідували музеї та лісництва, брали участь у вікторинах і конкурсах. Тож їм було що малювати і про що писати.

Перше місце в конкурсі малюнків на тему «Людина і ліс» здобув учень 5 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Головне Любомльського району Олександр Пасічко. Друге місце журі присудило учневі 4 класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Паридуби Старовижівського району Тарасові Рибаку, третє – учениці 4 класу ЗОШ І-ІІІ с. Великий Курінь Любешівського району Дарині Зімич.

“Діти молодших класів – від першого до четвертого включно – взяли участь у конкурсі на кращий малюнок, – уточнює член журі завідувач відділу екології Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Юхимчук, – а старшокласники написали твори та вірші. Оформити і надіслати їх до державних лісопідприємств допомогли вчителі та батьки.

Журі також вирішило нагородити почесними грамотами та заохочувальними преміями за активну участь у конкурсі на кращий малюнок учня 4 класу загальноосвітньої школи  І-ІІІ ст. с. Гупали Любомльського району Олександра Куська, ученицю 5 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Згорани Любомльського району Марту Силюк, ученицю 3 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.– дошкільний навчальний заклад» с. Хворостів Любомльського району Діану Гнатюк, учня 3 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» с. Нудиже Любомльського району Дениса Семенюка.

За активну участь у конкурсі творів журі також нагородило ученицю 6 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Куснище Любомльського району Юлію Зінчук, ученицю 9 класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Ясне Любомльського району Іванну Кузьмич.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*